Naturlegeplads af solidt og godkendt-certificeret træ

Det er populært at vælge en naturlegeplads frem for en mere ordinær legeplads. Naturlegepladser fra LegepladsManden,dk i Nordjylland er robuste, smukke og sjove at lege på. Du kan benytte en naturlegeplads alle steder. Det kan være til en børneinstitution, en boligforening eller noget helt tredje.

Alt fra sandkasser og legesystemer til din naturlegeplads

Vi benytter kun miljøgodkendte produkter til legepladser. Derfor kommer træet fra træer, som er godkendt til fældning. Alle vores legepladsprodukter er lavet af  godkendte træprodukter. Derved er en naturlegeplads fra Legepladsmanden.dk autentisk.

Vi har en hel række forskellige produkter, som kan indgå i en naturlegeplads:

Fokus er altid på både kvalitet og pris

Vi har mange års erfaring, og det medfører, at vi kan sælge billige produkter til faste lave priser. Men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på legepladser. 

Desuden er alle vores materialer og tekniske løsninger blevet gennemtestede på legepladsmarkedet gennem mange år. Alle ståldele er galvaniserede eller rustfri, ligesom skruer, bolte og møtrikker er afdækkede. 

Vi er i øvrigt et 100 procent danskejet selskab.

Du kan kontakte LegepladsManden.dk, såfremt I overvejer at købe en naturlegeplads. Vi byder gerne ind med råd og vejledning, ligesom vi gerne kommer med forslag. Du kan ringe til os på telefon 71 99 88 98. Du kan naturligvis også skrive til on@legepladsmanden.dk

 Derpå kan vi eventuelt aftale et møde.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig ​LegepladsManden.dk´s nyhedsbrev og modtag nyheder.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook​​​

Kontakt os

Bouet Møllevej 12

9400 Nørresundby

CVR: ​43711512