Legepladsredskaber til legepladser, hvor sikkerheden skal være i orden

Hos LegepladsManden.dk i Aalborg og Nordjylland har vi specialiseret os i solide legepladsredskaber, legepladsudstyr af træ og metal. Der er kun godkendt træ i vores legepladsredskaber. Vi sælger dem typisk til børneinstitutioner, boligforeninger og alle andre med behov for en god og spændende legeplads. 

Vi har erfaring med legepladser siden 1999 og fører mange gode produkter til faste lave priser. Derfor har vi næsten altid det rette redskab til enhver legeplads. Kunderne kan være børneinstitutioner, boligforeninger samt øvrige offentlige legepladser. 

Vi tilbyder endvidere service, eftersyn og reparation samt drift- og inspektørrapporter.

Alle vores legepladsredskaber er gennemtestet på markedet gennem mange år.

Vi er et 100 procent danskejet firma. Vi har mange års erfaring med legepladsredskaber, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på legepladser. 

Derfor har vi også en omfattende garanti på henholdsvis 2, 5 og 10 år

Vi har fokus på miljøet og børnenes sikkerhed

Vi benytter kun miljøgodkendt træ og metal til legepladsredskaberne. Derfor kommer træet fra træer, som er godkendt til fældning. Børnenes sikkerhed er i fokus, men vi har også fokus på miljøet. Dertil kommer, at alle vores redskaber og alt vores inventar sælges til faste lave priser.

Vi hjælper gerne med råd, vejledning og konkrete forslag, hvis I skal bruge legepladsredskaber, legepladsudstyr. kan du skrive til os på on@legepladsmanden.dk. Du kan også vælge at ringe til os på telefon 71 99 88 98.

Vi​ bruger kun træ som er godkendt til fældning.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig ​LegepladsManden.dk´s nyhedsbrev og modtag nyheder.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook​​​

Kontakt os

Bouet Møllevej 12

9400 Nørresundby

CVR: ​43711512