LegepladsManden.dk​

  • LegepladsManden.dk - forhandler og sælger legepladser, legeredskaber, og er et 100% dansk ejet selskab med hjemsted i Nørresundby, Nordjylland. Selskabet har som formål at levere legeplads-, sports og parkmøbler i meget høj kvalitet, så billigt som muligt til det Nordjyske område.

  • Medarbejdere har været i branchen siden 1999 og har udført alt arbejde der naturligt følger ude miljøer med, totalindretning, renovering, etablering af legepladser samt levering af enkelt komponenter til udemiljø.

  • På trods af den lave pris er der aldrig gået på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Der anvendes kun materialer og tekniske løsninger, som er gennemtestet på legepladsmarkedet gennem mange år. Således anvendes der limtræsstolper på galvaniserede stolpe-fødder eller robinie og plasthætter på toppen af stolperne som konstruktiv træbeskyttelse. Tage, side afskærmninger, fjeder vipper og rutsjebanesider er udført i robinie eller HDPE plader, glideflader af rustfrit stål. Alle ståldele er galvaniserede og pulverlakerede. Skruer, bolte og møtrikker er afdækket med plasthætter.

  • LegepladsManden.dk sikrer således legepladser af høj kvalitet der sikrer lav vedligeholdets frekvens.

  • LegepladsManden.dk bruger kun træ produkter der er godkendte for at beskytte vores alle samens natur.
  • Alle produkter er certificerede i henhold til: EN 1176

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig ​LegepladsManden.dk´s nyhedsbrev og modtag nyheder.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook​​​

Kontakt os

Bouet Møllevej 12

9400 Nørresundby

CVR: ​43711512